STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Jesper Jensen: Dejligt at bidrage

Han har været meget igennem i det seneste halve år. En alvorlig skulderskade, som har kostet ham adskillige kampe i foråret, udløste frustrationer hos anfører Jesper Jensen, men tirsdag aften i Fredericia var han tilbage – som spilstyrer, afslutter, forsvarsdirigent, indpisker og sejrshelt:

”Det var dejligt endelig at kunne bidrage efter at have været ude og inde af holdet i det sidste halve år. Det var super,” sagde en glad Jesper Jensen efter kampen til skjernhaandbold.dk.

”Vi skifter meget ud i anden halvleg, og vi finder aldrig den rigtige opstilling efter have været i kontrol i store dele af første halvleg. Vi mister fokus og bliver usikre, og det er bare ikke godt nok,” sagde Jesper Jensen og fortsatte:

”Heldigvis hiver vi den hjem til sidst. Jeg var ikke på noget tidspunkt sikker på, at vi nok skulle vinde kampen til sidst, men det var dejligt og befriende. Stor ros til Simon Krogh, som kommer ind og gør et fantastisk indhop. Det blev afgørende,” fortalte Jesper Jensen, som blev Skjern-topscorer med otte mål.

NYHEDER