STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Kos? taktiske hjørne

Som noget nyt på skjernhaandbold.dk vil Skjern-træner Kos inden hver ligakamp fortælle lidt den kommende modstander samtidig med, at han vil åbne lidt op for taktikken forud for den respektive kamp.

”Fredericia er først og fremmest et godt hjemmehold, som er meget aggressive og som dækker offensivt. De vil typisk arbejde ud fra et 5:1-forsvar eller et 3:2:1-forsvar, og de viste mod AG København i pokalturneringen, at de har en god defensiv,” fortæller Kos med reference til Fredericias pokalnederlag på 26-19 til AG København i sidste uge.

”De har en dygtig topmålmand i Peter Henriksen, ligesom de også har en stærk kontrafase. Derfor bliver vores returløb vigtigt,” siger Kos og fortsætter:

”Vores bevægelse uden bold i angrebet bliver også meget afgørende. Det er utrolig vigtigt, at vi hele tiden er i bevægelse, ellers kan vi få problemer,” lyder det fra Skjern-træneren, som kan fortælle om en motiveret Skjern-trup:

”Vores spillere er klar og motiveret. De har præsteret godt i forberedelserne, og alle er friske til kamp,” slutter Kos.

NYHEDER