STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Ny håndboldportal

Divisionsforeningen Håndbold og de danske ligaklubber lancerer i dag en ny håndboldportal, http://www.håndbold.dk/, der har som mål at blive danskernes foretrukne nyhedssite, når det gælder ligahåndbold i Danmark. 

Med opstart af såvel Jack & Jones Ligaen som GuldBageren Ligaen i morgen lørdag, bliver der også fløjtet op for en af de mest interessante sæsoner i dansk klubhåndbolds historie. Med håndbold.dk får du alle nyhederne og alle historierne, og vi vil forsøge at komme endnu tættere på de mange store profiler i dansk klubhåndbold. 

Derudover kan du forvente skarptskårne klummer fra nogle af spillets mest markante personligheder.

Med håndbold.dk ønsker Divisionsforeningen at skabe endnu bedre kontakt mellem ligaklubberne og deres mange interessenter blandt fans, sponsorer, presse og øvrige samarbejdspartnere. Klubberne spiller selv en aktiv rolle i udviklingen af håndbold.dk, og der er allerede nu yderligere tiltag på vej, som vil blive implementeret i en version 2 af håndbold.dk.

Den redaktionelle linje i håndbold.dk er uafhængig af klubinteresser og med erfarne skribenter ved tasterne kan vores læsere være sikker på at dansk ligahåndbold bliver ordentligt behandlet.

God fornøjelse med håndbold.dk

 Håndbold.dk

NYHEDER