STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Thomas P: Et skridt nærmere Final Four

En Skjern-sejr på 34-24 over 2. divisionsholdet Otterup HK var kendsgerningen efter eftermiddagens pokalkamp på Fyn.

Sejren kunne have været langt større, men trods de misbrugte chancer og til tider misforståede spilkombinationer var Skjerns Thomas Pedersen tilfreds med Skjerns videre avancement i turneringen.

”Det var rigtig dejligt at komme i gang igen, og det var selvfølgelig rart at gå videre uden problemer trods lidt fejl hist og her. Vi er et skridt nærmere Final Four, og det er fedt,” sagde Thomas Pedersen til skjernhaandbold.dk efter kampen.

”Vi lukker for mange mål ind, hvor vi specielt i første halvleg er lidt ukoncentreret i nogle perioder. Forsvaret kan og skal forbedres, inden vi tirsdag møder Fredericia,” forklarede Thomas Pedersen, som var delvist tilfreds med spillet:

”Med al respekt for Otterup så er det kun et 2. divisionshold. Vi burde være skarpere i vores afslutninger og vores opbyggende spil, men vi er videre, og det er det vigtigste,” lød det fra højrefløjen, som satte seks scoringer i kassen i eftermiddags.

På tirsdag skal Skjern Håndbold til Fredericia i sæsonens første turneringskamp for begge mandskaber.