STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Øst mod Vest: Århus gæster Skjern

Vestjydernes forrige kamp i ligaen var mod GOG, hvor man fik ét point på kontoen.

For blot to dage siden spillede vestjyderne kamp i Frankrig. I morgen jagter de grønne to point, når Århus Håndbold kommer på besøg.

Af Kristian Bro

Det var tæt på, men det europæiske eventur sluttede desværre i Montpellier. Franskmændene var for stærke og sikrede sig en sejr på 33-29.

I morgen venter der en ny opgave for Skjern-truppen, når Erik Veje Rasmussens aarhusianske tropper gæster Skjern Bank Arena.

Aarhus har hentet én sejr i de seneste tre ligakampe - senest med en sejr på 26-23 over Lemvig. 

Skjern har overordnet set et rigtigt godt styr på de sortklædte aarhusianere, som ikke har vundet i Skjern Bank Arena i knap fem år. Seneste Aarhus-sejr i Skjern var i foråret 2015. 

Skjern Håndbold ligger pt. på en 10. plads i Herre Håndbold Ligaen med tre point. Vestjyderne er dog en spillerunde bagud, da Skjerns kamp mod BSH blev udskudt grundet Final-4.

Kampstart kl. 18:15 i Skjern Bank Arena. Kampen livestreames ikke pga rettigheder, men du kan følge kampen på vores Facebook og via Instagram.

Læs kampmagasinet til morgendagens kamp her:
https://tophaandbold.dk/uploads/brugerdefineret-kampprogram/pdf/aarh_kampmagasin_www_021020.pdf?fbclid=IwAR0RTln7vPEbudAsqKwR2j9CWbGRmqCVTCtZNRFNKTgjuPs4TPURLaSNFFg

NYHEDER