Skjern besejrede Århus i målorgie

Oliver Norlyk gjorde en flot figur i fredagens sejr. Foto: Steffen Bloch

Vestjyderne hentede sæsonens anden ligasejr fredag aften.

Af Nicklas Thygesen

Hæsblæsende og tempofyldt var det, da Skjern Håndbold og gæsterne fra Århus mødtes fredag aften.

65 scoringer blev der tilsammen sendt i netmaskerne - med 35 af målene i vestjydernes favør.

Claus Hansens tropper fortsatte nemlig i samme positive spor i offensiven fra kampene mod Montpellier, hvor Konradsson, Norlyk, Tangen og Jónsson ikke havde svært ved at producere store chancer.

Tvilingerne Rasmussen boltrede sig i kontrafasen, den midlertidige anfører Jonas Tidemand var på ny effektiv fra Skjern-stregen, mens Svend Rughave i første halveg var storspillende - mens Robin Haug afløste fint efter pausen.

På mange parametre var der meget som sad i skabet for de grønne fredag aften - med undtagelse af en lidt haltende defensiv i de første 15-20 minutter. Men det blev der i den grad rettet op på efter pausen, hvor vestjyderne blot indkasserede fire scoringer i de efterfølgende 17 minutter.

Derfor var der stort set ikke tvivl om udfaldet i et opgør, hvor Eivind Tangen blev topscorer med syv scoringer.

Næste opgave for Skjern er på tirsdag, når Lemvig-Thyborøn gæster Skjern Bank Arena.