STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern forlænger med alsidig profil

Morten Balling fortsætter i Skjern.

Skjern Håndbold har forlænget kontrakten med Morten Balling til 2017.

Af Kenneth Thygesen

I skarp konkurrence med adskillige andre klubber sikrede Skjern Håndbold sig i foråret 2013 en af dansk håndbolds mest spændende spillere.

Den eftertragtede Mors/Thy-anfører Morten Balling skrev dengang under på en toårig aftale med den vestjyske klub, og det har ingen af parterne fortrudt.

To år mere
Tværtimod har samarbejdet været en succes, og derfor har den alsidige håndboldspiller skrevet under på en toårig forlængelse.

Dermed er 27-årige Morten Balling at finde i Skjern Håndbold til sommeren 2017.

- Jeg har det rigtig godt i Skjern. Det er en fantastisk klub, som præger toppen af ligaen og altid er med i kampen om medaljerne. Jeg har en fed rolle på holdet, hvor jeg både er fløjspiller og bagspiller, og det sætter jeg stor pris på, siger Morten Balling.

- Vi har et stærkt og sammentømret hold, et godt træningsmiljø og en dygtig træner. Jeg kan ikke forlange mere, siger Morten Balling.

En intelligent håndboldspiller
Ifølge Skjern Håndbolds cheftræner Ole Nørgaard er den teknisk dygtige allround-spiller en vigtig brik i Skjern-puslespillet.

- Vi har i antal en forholdsvis smal trup, og der er Morten via sin alsidighed meget afgørende. Han er en intelligent håndboldspiller, der leverer kvalitet uanset position. Derudover er han en type, der altid agerer og spiller fremad i både med- og modgang, og det er en vigtig egenskab på et tophold, siger Ole Nørgaard.

Morten Balling er i gang med sin anden sæson i Skjern. Han har spillet en enkelt A-landskamp og 18 kampe for diverse ungdomslandshold.

NYHEDER