STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern ødelagde AG-festen

I en dramatisk kamp med masser af fight, udvisninger og flotte scoringer formåede Skjern Håndbold på udebane at tage point fra ubesejrede AG København. Kampen sluttede 26-26 efter AG-føring på 16-12 ved pausen. Kristian Gjessing blev Skjern-topscorer med syv mål.

Der var ægte håndboldfest i Ballerup Super Arena i eftermiddag, hvor over 7200 tilskuere var klar til at se Boldsen, Hvidt og Mikkel Hansen ordne vestjyderne fra Skjern.

Men hvad de 7200 fremmødte tilskuere ikke havde forventet var, at gæsterne fra Skjern ville stjæle et point fra det mægtige hjemmehold, som hidtil har slået KIF Kolding og AaB.

Skjern-træner Kos havde inden kampen beordret Skjern-spillerne hurtigt frem ad banen i både kontra og ved hurtigt opgiverkast, og det fik han – og det blev en succes.

Et stærk defensiv med lynhurtig kontra var årsagen til, at Skjern var i front 8-7 efter et kvarters spil.

Det hurtige Skjern-drive fremad banen personificeret i en uhyggelig skarp Kristian Gjessing, som lavede fem mål i første halvleg, gav endvidere en føring på 11-10.

I de sidste ti minutter af første halvleg viste AG København og især Mikkel Hansen tænder. 11-10 i Skjern-favør blev med seks AG-kasser i træk til 16-11, inden Jesper Jensen i sidste sekund reducerede til pausestilling 16-12.

Efter pausen fortsatte AG i det høje tempo, men gæsterne hang på med en fremragende René Rasmussen som anden halvlegs bedste Skjern-mand med blandt andet fem scoringer.

AG kom i front 22-18 midt i anden halvleg, men Skjern fik kæmpet sig tilbage og fik udlignet til 24-24 med otte minutter igen.

Med få minutter tilbage af opgøret kunne AG’s Stefan Hundstrup lukke og slukke til 27-24, men Hundstrups afbrænder satte gang i Skjern, som scorede to gange til udligning 26-26 – blandt andet på et vip af Jeppe Riber.

I de sidste 15 sekunder formåede AG ikke at score, hvorfor de grønne vestjyder på sensationel vis kan rejse hjem med ét point i bagagen.