STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Tidligere ligaprofil: Tvis frygter Skjern

Han har et indgående kendskab til håndbold i Vestjylland, idet han har spillet i Team Tvis Holstebro og Skjern Håndbold, hvilket kun et fåtal af håndboldspillere har gjort.

Den nuværende vinsælger og tidligere håndboldspiller, 33-årige Martin Kristensen, som har over 300 ligakampe på bagen, ser som mange andre vestjyder frem til søndagens lokalbrag mellem Skjern Håndbold og Team Tvis Holstebro, og her tror Kristensen på Skjern:


”Jeg tror, at Tvis frygter Skjerns fantastiske, offensive forsvar, og at det rimelig hurtigt vil give Skjern et forspring, som kan blive udslagsgivende i sidste ende,” siger Martin Kristensen, som har store forventninger til Skjerns defensiv og specielt én Skjern-spiller.


”Jeg tror, at Jacob Østergaard bliver afgørende på søndag. Han har sammen med holdet været meget stærk defensivt indledningsvist i sæsonen, og det skal han holde fat i, for trykket vil komme fra Team Tvis’ venstre side,” lyder det fra Martin Kristensen, der har en fidus til gæsternes unge bagspillere:


”Team Tvis er altid farlige, og de kommer med masser af power. Deres bagkæde med Michael Damgaard og Petar Nenadic bliver også spændende at følge. De bliver jokerne i kampen,” lyder det fra den tidligere Tvis- og Skjern-fløj.

 

NYHEDER